iPhone 15 Pro Max – Edge-To-Edge Black (AB) – PanzerGlass (Privacy)

kr. 250,00

2 på lager

Varenummer (SKU): 5711724128288 Kategori:

Beskrivelse

Private beskeder. Netbank. Pinkoder. Med den her skærmbeskytter fra PanzerGlass™ er det slut med at bekymre sig om nysgerrige blikke fra folk, der sidder ved siden af dig på toget, i bussen eller på caféen. Det særlige privatlivsfilter skjuler nemlig indholdet af din skærm for alle andre end den, der sidder direkte foran skærmen: dig! Glasset har endda en smudsafvisende belægning, der reducerer fedtfingre og snavs, så du selv bedre kan se, hvad der foregår på skærmen.

Og skærmbeskyttelsen? Ja, den har aldrig været bedre! Skærmbeskytteren er 3 x mere ridsefast end tidligere privacy-modeller og holder både ridser, revner, slag og stød på sikker afstand. Eller sagt på en anden måde: Den forlænger levetiden på din telefon, så du en dag kan give den videre til en anden, som vil elske den lige så højt som dig. Det er ren telefonkærlighed. For jo længere vi kan holde vores enheder i live, jo længere kan vi vente med at producere nye enheder, som belaster miljøet. Og nu vi taler om miljøet, bruger den her skærmbeskyttelse cirka 30 %* mindre papiremballage end tidligere modeller og leveres i en FSC™-mærket æske, der kan genanvendes.

Sammen med skærmbeskytteren får du en såkaldt EasyAligner, der gør installationen så legende let, at de fleste kan gøre det i første forsøg. Og ellers følger du bare trin-for-trin-guiden eller scanner QR-koden til sådan-installerer-du-videoen. Når først skærmbeskytteren sidder på telefonen, er det slut med at frygte synet af din skærm med kurs mod asfalten. Det kommer muligvis aldrig til at ske, men hvis det gør, vil du fortryde, at du ikke klikkede ”Tilføj til kurv”.

Skærmbeskytteren har størrelsen “Ultra-Wide Fit”. Det betyder, at den dækker fronten af din telefon, samtidig med at den giver dig en fuldendt skærmoplevelse og efterlader lidt plads langs kanterne til en case. Vil du give din telefon 360-graders beskyttelse, kan du kombinere skærmbeskytteren med en PanzerGlass™ case og en PanzerGlass™ PicturePerfect kameralinsebeskytter.

*Estimeret ved at sammenligne papirvægten med vores 2022-emballage.