Vælg kategori

Hvorfor giver refurbished IT mening?

Produktionen af elektronisk udstyr er utroligt energikrævende. F.eks. bliver 81% af en bærbar computers totale energiforbrug brugt på produktionen. Alle de gange du ladet din computer op igennem dens levetid svarer altså kun til 19% af dens energiaftryk. Der går også uanede ressourcer til. I mikrochips benyttes en relativt stor andel guld, og for at finde ét gram guld, udgraves 3,2 tons jord. En anden bestanddel i elektroniske komponenter er tin. Det meste tin udvindes fra miner i Indonesien, hvor der næsten ugentligt dør en minearbejder i et jordskred. (Kilde: iFixit)

Derfor er det utroligt vigtigt at vi ikke blot smider vores elektronik ud, men strækker produkternes livscyklus så langt som muligt. Du kan gøre en forskel, ved at købe genanvendt IT, og vi glæder os til at hjælpe med at finde din nye brugte telefon, tablet eller computer. Vi håber at ses, på vej til en grønnere fremtid.

Refurbished telefoner, tablets og computere

Hos IKT Partner kan du købe refurbished telefoner, tablets og computere (både PC og Mac) fuldstændig risikofrit – de er nemlig istandsat og rengjort professionelt inden salg, og der ydes garanti som var produktet fuldstændig nyt.

Vores refurbished telefoner, tablets og PC’er leveres af virksomheder med speciale i genanvendelse af elektronik, og det er også disse virksomheder som yder garantien, så du kan med ro i sindet gøre noget godt for miljø og økonomi ved at handle brugt IT hos mig.

Hvis ikke jeg lige har produktet du ønsker hjemme, kan du prøve om det kan findes på datamarked.dk, og finder du noget du kan lide, skaffer jeg det hjem til samme pris. Fordelen ved at handle gennem mig er, at vi laver en ekstra kvalitetskontrol inden produktet kommer til dig, og skulle der mod forventning være behov for reparation eller ombytning håndterer jeg det for dig, både før og efter køb. Det er nemlig særlig vigtigt for os at du er tryg ved at handle genanvendt.