Handelsbetingelser gældende for onlinekøb af tilbehør

Betaling

Vi modtager betaling med VISA og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Betaling foregår via QuickPay, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Vi bestræber os på at sende din pakke indenfor 1-2 dage, og sender med PostNord til nærmeste udleveringssted.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Vi dækker returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

IKT Partner
Bredgade 2A
8500 Grenaa

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@iktp.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her: Fortrydelsesformular

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Dog gælder det for hovedtelefoner og rengøringsprodukter at de ikke kan returneres hvis de har været afprøvet, da disse er hygiejneprodukter.

Klagemuligheder – oversigt og links

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@iktp.dk

Handelsbetingelser gældende for køb i fysisk butik, herunder reparationer

Garanti

IKT Partner yder to års garanti på reservedele (dog kun ét år på batterier) og udført arbejde. Garantien dækker fejl eller mangler der måtte være til stede ved udleveringen af produktet eller opstår på baggrund af almindeligt brug. Garantien dækker ikke i tilfælde af tab eller andre tilfælde hvor produktet har lidt fysisk overlast.

IKT Partner kan ikke holdes ansvarlig for produktets normale funktionalitet efter fysisk skade da der kan være skjulte defekter som først opleves efter eventuel reparation.

Opleves der fejl eller mangler på produktet efter reparation, bedes du henvende dig til IKT Partner som vil rådgive om dine muligheder som forbruger.

Producentgaranti

Producenten af produktet er ikke ansvarlig for fejl på udskiftede dele, eller på fejl der påviseligt er opstået som et resultat af udskiftningen. Ansvaret for at bevise hvordan eventuelle fejl er opstået påfalder kunden.

Der gøres opmærksom på at producenten kan vælge at afvise reparation, eller opkræve ekstra pris for reparation eller ombytning, når der har været skiftet reservedele på enheden i henhold til gældende lovgivning. IKT Partner kan ikke holdes ansvarlig for ekstra omkostninger der måtte påfalde kunden i denne sammenhæng.

Opbevaring og deling af persondata

Data du indtaster ved kundeoprettelse overføres via krypteret forbindelse og gemmes i IKT Partners regnskabssystem, i henhold til databeskyttelsesloven. Dine data vil aldrig blive videregivet til tredjepart. Mailadressen benyttes udelukkende til fremsendelse af kvittering samt til en tilfredshedsundersøgelse.

Tæthedsgrad

Det tilstræbes at opnå samme grad af støv- og væsketæthed efter reperation, men det kan ikke garanteres at enheder er støv- og væsketætte i samme grad som da produktet var nyt.