Frontkamera

kr. 1.600,00

Beskrivelse

OBS

Ved udskiftning af batterier på iPhone XR, XS, XS Max og nyere modeller, vil telefonens funktion med aflæsning af batteritilstand ikke længere være mulig. I “Indstillinger”, vil der stå følgende besked: “Vigtig besked om batteri. Kan ikke bekræfte, at denne iPhone har et ægte Apple-batteri. Oplysninger om batteritilstand er ikke tilgængelig.”

Grunden til dette er, at batteriet er forsynet med en chip, som bruges til at levere informationer til telefonen, såsom batteriets kapacitet, temperatur og hvor lang tid der er tilbage til det er helt afladt. Chippen er parret sammen med telefonens logic board, og denne parring bliver brudt ved alle batteri skift – også hvis du blot bytter om på batterierne i to fabriksnye telefoner, og det er derfor ikke et udtryk for hvorvidt batteriet er originalt eller ej. Det nye batteri vil dog være fuldt funktionsdygtigt, hvad angår opladning og batterikapacitet.

Det samme gælder i forhold til skærmen. Telefonen vil vise følgende besked: “Vigtig besked om skærm. Kan ikke bekræfte, at denne iPhone har en ægte Apple-skærm”. Igen, så fremkommer denne besked selv hvis der blot byttes om på skærmene på to fabriksnye telefoner, og det er derfor ikke et udtryk for hvorvidt batteriet er originalt eller ej. Det vises som en vedvarende besked på din låseskærm i fire dage. Derefter flyttes beskeden til “Indstillinger” i 15 dage. Til sidst vil den flyttes til “Indstillinger > Generelt > Om”. Det vil desuden fremgå af “Enhedsoplysninger”, så Apple-medarbejdere efterfølgende kan se det.

På denne måde tager Apple desværre flere og flere rettigheder fra dig som forbruger, i forhold til at bestemme over den telefon du har købt og reelt ejer.