Reparation af Samsung

Jeg tilbyder reparation af Samsung telefoner og tablets. Nedenfor vises nogle eksempel-priser, men er din telefon eller tablet ikke på listen skriv eller ring for en pris! På mine Samsung reparationer bruger jeg kun originale Samsung skærme og giver selvfølgelig to års garanti både på reservedelene og på det udførte arbejde. Jeg glæder mig til at høre fra dig og til du bliver endnu en tilfreds kunde!

Priser på reparation af Samsung

A30s
A70
A50
S9
J5 2017
S8
Anden model? Kontakt os

*Priserne er vejledende og kan variere som resultat af tilgængelighed fra leverandører.

Hvorfor vælge reparation hos IKT Partner?

  • Jeg bruger originale Samsung skærme
  • Høj kvalitet af reparation
  • Høj kundetilfredshed
  • Typisk er din telefon repareret efter en time
  • Mange års erfaring med reparation af Samsung telefon og anden elektronik
  • Ingen tidsbestilling nødvendig
  • Reparation fremfor udskiftning er bedre for miljøet

Reparation – det grønne alternativ

Hvis du vælger at købe ny telefon fremfor at få den repareret, så husk lige at stoppe op og spørge dig selv om du reelt har behov for en ny model eller om du bare gerne vil have nyt. For hver smartphone der produceres, bruges der nemlig elektricitet nok til at holde 6.900 elpærer på 10W kørende i en time og eftersom produktioen fortrinsvis foregår i lande der ikke har samme fokus på klimavenlig el som vi har herhjemme, så forurener produktionen meget. Elektronikken i telefonerne består af 17 sjældne metaller, og heraf kan 99% ikke genanvendes iflg. iFixit. Ved at vælge at få repareret din telefon fremfor at udskifte den, kan du være med til at skabe en grønnere fremtid.

Smart design redder din telefon

Samsungs telefoner har typisk et design hvor der er en printplade i toppen (mainboard), batteri i midten, og endnu en printplade i bunden (sub-board). Forbindelsen mellem de to printplader er et tyndt bøjeligt kabel som går bag batteriet, og derfor kan telefonerne tåle at blive bøjet ekstremt meget uden at det går ud over de sensitive dele af telefonen. Ydermere muliggør designet skift af ladestik, højtaler, mikrofon og meget mere.

Flad midt på dagen?

… så kan du få skiftet dit batteri – uden at ødelægge dit budget! På de fleste Samsung modeller kan du få skiftet dit batteri til ca. kr. 350.

Værd at vide inden reparationen

Inden du indleverer din Samsung telefon til en reparation, kan det være en rigtig god idé at ringe i forvejen, så jeg kan bestille reservedelen hjem til dig. Typisk er der kun en til to dages leveringstid, og jeg sender dig en SMS når reservedelen du har bestilt ankommer. Husk at oplyse hvis bagsiden på din telefon har revner – det er nemlig den man afmonterer for at komme ind i telefonen, og det kan være svært at afmontere en revnet glas-bagside uden at det bliver værre. Jeg giver naturligvis gerne en rigtig god pris på en ny bagside også, hvis det er nødvendigt.

Samsung Galaxy A30s

PrisArbejdstid (ca.)
Skærm800,-1 time
AndetRing

Samsung Galaxy A70

PrisArbejdstid (ca.)
Skærm1.000,-1 time
AndetRing

Samsung Galaxy A50

PrisArbejdstid (ca.)
Skærm800,-1 time
AndetRing

Samsung Galaxy S9

PrisArbejdstid (ca.)
Skærm1.800,-1 time
Bagside350,-30 min
AndetRing

Samsung Galaxy j5 2017

PrisArbejdstid (ca.)
Skærm700,-1 time
Bagside450,-30 min
AndetRing

Samsung Galaxy S8

PrisArbejdstid (ca.)
Skærm1.500,-1 time
Bagside350,-30 min
AndetRing