Jeg tilbyder reparation af Huawei telefoner og tablets. Nedenfor vises nogle eksempel-priser, men er din telefon eller tablet ikke på listen skriv eller ring for en pris! Til mine Huawei reparationer bruger jeg kun originale Huawei skærme og giver selvfølgelig to års garanti både på reservedelene og på det udførte arbejde. Jeg glæder mig til at høre fra dig og til du bliver endnu en tilfreds kunde!

Priser på reparation af Huawei

Mate 10 Pro
P smart 2019
P smart
P20 Lite
P10
Anden model? Kontakt os

*Priserne er vejledende og kan variere som resultat af tilgængelighed fra leverandører.

Hvorfor vælge reparation af Huawei hos IKT Partner?

  • Jeg bruger originale Huawei service kits (skærme)
  • Høj kvalitet af reparation
  • Høj kundetilfredshed
  • Typisk er din telefon repareret efter en time
  • Mange års erfaring med reparation af telefon og anden elektronik
  • Ingen tidsbestilling nødvendig
  • Reparation fremfor udskiftning er bedre for miljøet

Reparation – det grønne alternativ

I 2018 blev der produceret 1.5 milliarder telefoner til forbrugere der er sultne på den seneste teknologi og udskifter sin telefon alt for ofte. Kun 20% af telefonerne bortskaffes på rette vis, og når de gør, så bliver kun 70% af de mange forskellige materialer genanvendt (iflg. iFixit). Derfor er det smart at få din telefon repareret i stedet for at udskifte den – du kan være med til at gøre en forskel for fremtiden!

Du får mere end du tror!

Hvis du har været uheldig og smadret skærmen på din Huawei telefon, så kan du godt regne med et fantastisk resultat når du får den repareret hos mig. Jeg skifter nemlig hele aluminiums-rammen og skærmen, og ofte følger der også et nyt batteri med. I processen bliver der også skiftet eventuel kølepasta, så din telefon kan komme af med varmen og arbejde optimalt som da den var ny.

Smart design redder din telefon

Huaweis telefoner har typisk et design hvor der er en printplade i toppen (mainboard), batteri i midten, og endnu en printplade i bunden (sub-board). Forbindelsen mellem de to printplader er et tyndt bøjeligt kabel som går bag batteriet, og derfor kan telefonerne tåle at blive bøjet ekstremt meget uden at det går ud over de sensitive dele af telefonen. Ydermere muliggør designet skift af ladestik, højtaler, mikrofon og meget mere.

Huawei Mate 10 Pro

PrisArbejdstid (ca.)
Skærm inkl. batteri2.100,-1 time
AndetRing

Huawei P smart 2019

PrisArbejdstid (ca.)
Skærm inkl. batteri900,-1 time
AndetRing

Huawei P smart

PrisArbejdstid (ca.)
Skærm inkl. batteri600,-1 time
AndetRing

Huawei P20 Lite

PrisArbejdstid (ca.)
Skærm inkl. batteri700,-1 time
AndetRing

Huawei P10

PrisArbejdstid (ca.)
Skærm inkl. batteri900,-1 time
AndetRing