Jeg tilbyder reparation af elektronik, herunder telefon, iPad og andre tablets, PC’er og meget mere. Ved at vælge et mærke herunder, kan du finde priser på mange af mine reparationer, men er din telefon eller tablet ikke på listen kan du skrive eller ringe til mig for en pris! Jeg bruger så vidt muligt kun originale reservedele og sætter stor stolthed i at gøre mit arbejde perfekt. Derfor giver jeg hele to års garanti på både reservedelene og på det udførte arbejde. Jeg glæder mig meget til at høre fra dig og til at du bliver endnu en tilfreds kunde!

Ekstra nedsat tilbehør

Se alt tilbehør her

Refurbished elektronik

Vi har lige nu nedenstående på lager, så hvis du vil gøre en positiv forskel for miljøet og din pengepung, så kom ind og lav en god handel.

Læs mere om Refurbished elektronik her

Hvorfor vælge reparation hos IKT Partner?

  • Jeg bruger originale skærme
  • Høj kvalitet af reparation
  • Høj kundetilfredshed
  • Typisk er din telefon repareret efter en time
  • Mange års erfaring med reparation af telefon og anden elektronik
  • Ingen tidsbestilling nødvendig
  • Reparation fremfor udskiftning er bedre for miljøet

Hvad med tilbehør?

Jeg har naturligvis et godt udvalg af både originalt og 3. parts tilbehør til telefoner, computere og meget mere. Og hvis ikke jeg har netop den dims du står og mangler på lager, så skaffer jeg det gerne hjem til dig, eller henviser til hvor du kan skaffe det, hvis ikke det er i sortimentet fra mine leverandører. Jeg har blandt andet byens billigste originale Apple tilbehør, fordi jeg køber det løst og designer mine egne indpakninger – det sparer dig for mange penge!

Kan du rådgive mig før køb eller reparation?

Som jeg ser det, er det meget vigtigere, at du forlader butikken med den bedst mulige oplevelse og bliver tilfreds på den lange bane, end at jeg sælger den model med højest avance. På den måde er jeg sikker på, at du som kunde, får lyst til at komme igen næste gang du får behov for hjælp. Det er vigtigt for mig at bygge gode vedvarende relationer til mine kunder og være det foretrukne sted at vende tilbage til.

Kan du reparere alt?

Jeg ville rigtig gerne kunne svare et stort og rungende “ja”. Men det er helt sikkert, at jeg gerne vil lave en vurdering af, hvorvidt det er muligt samt om det kan svare sig. Så uanset om du har problemer med strømforsyningen til din elevationsseng, din urvender eller noget helt tredie, så er du meget velkommen til at komme ind og få en gratis og uforpligtende vurdering af det.

Desværre er der dog en tendens til, at elektroniske apparater designes med en kortere og kortere levetid, samt at producenterne ikke gør dokumentation og reparations-vejledninger tilgængelige. Der er heldigvis mange folk, som arbejder på at gøre reparation mere tilgængelig ved at presse leverandørerne til, at lave mere holdbare og veldokumenterede elektroniske apparater.