Refurbished telefoner, tablets og computere

Aktuelt på lager

Refurbished telefoner, tablets og computere

Hos IKT Partner kan du købe refurbished telefoner, tablets og computere (både PC og Mac) fuldstændig risikofrit – de er nemlig istandsat og rengjort professionelt inden salg, og der ydes garanti som var produktet fuldstændig nyt. Kig ind for at se udvalget – der er typisk et par PC’er, en iPad og lidt telefoner på hylderne. Du kan til en hver tid kontakte mig for at høre det aktuelle udvalg.

Mine refurbished telefoner, tablets og PC’er leveres af virksomheder med speciale i genanvendelse af elektronik, og det er også disse virksomheder som yder garantien, så du kan med ro i sindet gøre noget godt for miljø og økonomi ved at handle brugt IT hos mig.

Jeg har desværre ikke mulighed for at vise udvalget her på siden, men hvis du finder noget hos refurb.dk eller datamarked.dk du kan lide, skaffer jeg det hjem til samme pris. og fordelen ved at handle hos mig er at du har support tæt på, og skulle der mod forventning være behov for reparation eller ombytning håndterer jeg det for dig.

Hvorfor giver refurbished IT mening?

Produktionen af elektronisk udstyr er utroligt energikrævende. F.eks. bliver 81% af en bærbar computers totale energiforbrug brugt på produktionen. Alle de gange du ladet din computer op igennem dens levetid svarer altså kun til 19% af dens energiaftryk. Der går også uanede ressourcer til. I mikrochips benyttes en relativt stor andel guld, og for at finde ét gram guld, udgraves 3,2 tons jord. En anden bestanddel i elektroniske komponenter er tin. Det meste tin udvindes fra miner i Indonesien, hvor der næsten ugentligt dør en minearbejder i et jordskred. (Kilde: iFixit)

Derfor er det utroligt vigtigt at vi ikke blot smider vores elektronik ud, men strækker produkternes livscyklus så langt som muligt. Du kan gøre en forskel, ved at købe genanvendt IT, og jeg glæder mig til at hjælpe med at finde din nye brugte telefon, tablet eller computer. Jeg håber vi ses, i en grønnere fremtid.